Monday, May 18, 2015

Komik #2 HAMBA.. (page 1-3)

Salam wbt.

Saye dah lama tak buat komik panjang. Jadi saya tengah berusaha memanjangkan komik yang satu ni. Di samping tu, saya cube asah balik skil melukis ni. Tangan saya keras. Sebab ada tulang. So tangan keras ni cube acah2 lembut untuk sampaikan mesej melalui komik. Maap le stroke ketar-ketar -__-

Fuh. Ganbatte Freshie!

3 page dulu. Nanti saya sambung lagi :D




6 comments:

  1. btol2... sila sambung.. best ni!

    ReplyDelete
  2. Wah! best komik ni,..boleh pergi jauh. Kalau freshie tidak keberatan boleh juga kongsikan komik ini di matkomik.com. Saya alu-alukannya.

    Untuk lebih lanjut boleh baca ini --> http://www.matkomik.com/p/pelukis-komik.html

    Terima kasih

    ReplyDelete
  3. Oh insyaallah boleh. Tp saya tak habis lukis lagi. Haha. Sy akan keep update sambungannya di fb sy.

    ReplyDelete
  4. apa nama facebook nya? nak tengok sambungannya

    ReplyDelete
  5. https://m.facebook.com/kangensyurga/albums/1018344574850907/?ref=bookmarks

    Oh malunye, xsiap lagi komiknye =.=''

    ReplyDelete