ABOUT ME


Salam. Aku freshie.

Aku orang biase-biase je. Tapi aku selalu berfikir dan aku suka keluarkan apa yang aku fikir. Mula-mula aku ingat lukisan je la kot tempat aku expresikan tentang fikrah dan pengalaman hidup aku. Tapi aku lukis slow gile. Pastu aku rasa, "Eh, aku boleh menulis jugak rupenye." "Eh best jugak amek2 gambar".

So aku buat semua je la. ^__^

Karya aku barangkali byk kekurangan. Ye lah, sedang dalam proses kedewasaan.
Doakan aku. Moga karya-karya yg tak seberapa ni beri manfaat kepadaku di akhirat sana.

Ok, bai.

Selamat mengambil manfaat dari blog aku.

10 comments:

  1. salam alaik.
    ini kunjungan pertama saya ke blog kamu.
    saya rasa ada sesuatu yang bermanfaat di sini.
    Keep it up.
    Moga Allah redhai kamu. amin. :)

    ReplyDelete
  2. salam..

    terima kasih. sy jg hrp dpt beri manfaat kpd org lain :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,

    Mohon share karya-karya saudari ye. Dan minta maaf, sebab ada karya saudari saya upload kat facebook. Maaf sangat-sangat sebab tak mintak kebenaran dari awal.

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam

    takperdipersilakan.gune je insya-Allah takde masalah. tak mintak kebenaran pun takpe. mohon disebarkan sahaja karya saya.timekasih

    ReplyDelete
  5. Kamu kenal Syeikh Muhyiddin Abdul Qadir Mahmud al Qedahi?

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum
    Bagaimana dapat menghubungi saudari, ada sebarang email?

    ReplyDelete
  7. waalaikumsalam.

    ni emel sy imfreshie[at]gmail[dot]com

    ReplyDelete
  8. Salam pergenalan... Nama saya jalalboy dan saya tertarik dengan cara penyebaran dakwah melalui alam maya. Saya juga menyampaikan dakwah melalui alam maya melalui laman Web http://jalalboy.blogspot.com/.. Harap jika ada salah silap dapat diperbetulkan. http://jalalboy.blogspot.com/2012/01/salam-pergenalan.html

    ReplyDelete