Tuesday, September 14, 2010

Sape-sape pun boleh lukess

Assalamualaikum. Apa kabar kalian? ^__^
Nampaknya sedikit demi sedikit manusia sudah kembali menghadap komputer pada hari raya ini.

Hari tu saya diajar oleh seorang cikgu utk meniru stail Encik Danang Kawantaro lukis kartun muslimah. Jadi saye tak tahan nak try dan inilah die, taraa..!!Gabung-gabung ejas-ejas. Tak yah angkat pen pun.
Kalau nak wallpaper amek kek sini
wallpaper

12 comments:

  1. siti shaidatul zafirahSeptember 14, 2010 at 9:32 AM

    sangat cute..suke2..hee

    ReplyDelete
  2. cantik!tambah sikit ucapan selamat hari raya.

    ReplyDelete
  3. cantik... nak kawin dgn gadis nie

    ReplyDelete
  4. sape2 yg nk amek lukisan yg bukan lukis sgt ni ameklah. free2. mata tu pun sy amek kt tmpt lain.

    namik> dh tambah
    meo> pijaklah kaki di atas bumi meo. kalau nk kawin, kawinla dgn wanita solehah yg sungguh2 manusie.

    ReplyDelete
  5. Freshie guna teknik pe ni ek?
    Teknik Rasengan? Kage Bunshin No Jutsu?

    Menarik persembahan kali ni.. =)

    ReplyDelete
  6. teknik shasimi
    ciluk je gmbar tudung tu dari mana2 busana, reduce noise, apply plasticware, ejas level,
    muke katun amek dr tmpt lain atau lukis sndri, apply gaussian blur ckit pd keseluruhan image, pastu goreng je sampai masak.

    ReplyDelete
  7. freshie guna softwere apa wat ni?

    ReplyDelete