Friday, November 27, 2009

Kangensyurga

lineart..on my way

siap dah..

25 comments:

  1. (T.T) semua komen hilang..nape ni.. maaf kpd yg post komen sebelum ni.

    ReplyDelete
  2. Yang baju hijau muda tu macam Alias!

    ReplyDelete
  3. owh setelah meneliti lukisan ni dan "sudah2 orang muda" itu rasanya bukan calang2 penangan pattern techie yang dikhabarkan..oklah ya ok..

    perlukah saya ulang komen saya yang dighaibkan itu?..tapi biarlah rahsia..yg hilang biarla..

    betul2 rasa terpukul dengan art ni tapi sebab terpukul itu biarlah juga rahsia.. (+.+)

    ReplyDelete
  4. oh..maaf sgt2. komen2 yg hilang tu berlaku mase tgh edit post ni. xtau lah apa mslh belog sempot ni. baguslah kalau artwork ini boleh pukul ramai orang. ade jugaklah maknenye karya ini

    ReplyDelete
  5. owh.. rindu..
    sbgai lelaki, saya pon ter'pukul'..
    adeh..

    ReplyDelete
  6. freshie n artworknya yg selalu je best2..
    tp kata2 2 yg paling best..huhuhu...


    #kali ni dpt 'pukul' org lak...bagus2
    ..teruskan!!!!

    ReplyDelete
  7. iman, jgn galakkan sy jadi kaki pukul. tak baik iman.

    ReplyDelete
  8. waaa...tahniah dik..mmg cun giles..pepe pun kenichi islamik tu mmg nampak misteri...hehehe :-D

    Berbintang2 di langit akak beri .. ;-D

    ReplyDelete
  9. iman:"kali ni dpt 'pukul' org lak...bagus2
    ..teruskan!!!!"

    ustazah ummu:"iman, jgn galakkan sy jadi kaki pukul. tak baik iman."

    tetiba je bila baca dialog ni teringat cerita komik han ri pasal "korban" tu.. macam kena je "watak" tu..

    (hrmphh!..sambil tahan gelak..mphhep..)

    ReplyDelete
  10. kalo Freshie jd kaki pukul, adakah Iman akan dipersalahkan??

    ReplyDelete
  11. sudah sudah. xde ape2 yg menarik utk bicara ttg saya. teruskanlah melukis kawan-kawan

    ReplyDelete
  12. Iman tak pukul Iffah sebab dua-dua tu kawan baik.

    ReplyDelete
  13. ipah,kau dah masak?

    ReplyDelete
  14. kura-kura, jgn menyamar jadi anonymous. aku tahu kau siapa. hihi. nnt aku balik rumah aku masaklah (---_---)

    ReplyDelete
  15. ipah,kau dah baca quran hari ni?kau balik ye hari ni?aku pun nak balik dah ni.keep it up with ur artwork.but remember to keep your intention on tract.once you slipped,say astaghfirullah.
    Even on good things..there's thorns
    jadi..harus hati-hati
    sorry 4 everything
    tata..assalamualaikum

    ReplyDelete
  16. waalaikumsalam (T.T) cepatnye..

    ReplyDelete
  17. Saya yang salah faham atau Ummu yang salah faham? Saya ulas komentar Alias.

    ReplyDelete
  18. nice work.synergy dah siap, blhla ye melukis..
    :)

    ReplyDelete
  19. huhu tak sgke post 2 years ago pun masih dikomen.. terima kasih syira. tgh nukis. separuh jln lom siap kalerr.

    ReplyDelete